SPÆNDENDE TEAMBUILDING: OPKLAR ET MORD
Assistancemelding Drab


Utraditionel samarbejdsøvelse

Assistancemelding Drab er et involverende og spændende virksomhedsspil, hvor deltagerne skal samarbejde om at løse en realistisk og udfordrende mordgåde. Spillet er på én gang både underholdning og en samarbejdsøvelse, og er derfor oplagt til forskellige firmaarrangementer.

 

Spillet er særdeles oplagt som afbræk i kursusforløb, som ice-breaker eller blot som et utraditionelt og opkvikkende indslag til møder, konferencer og lignende arrangementer.


Påtænker I at spille om aftenen, anbefaler vi som udgangspunkt spillet Assistancemelding Røveri eller Drabsafdelingen – der begge er spil med en lidt mere underholdende karakter.

 

img_ad

 
 

Korte facts 

 

Teambuilding
6-30 deltagere pr. spil | op til 160 deltagere
2 timer + opfølgning
Dansk eller engelsk
Fra 7.995 kr. ekskl. moms og kørsel

 


Sådan er dette spil

 

Underholdning

rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik
Teambuilding rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik
Konkurrence rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik
Sværhedsgrad rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik

 

Hent produktarK på dansk

 

Hent produktarK på ENGELSk

 

PriseR & UDGAVER

 

BestiL NU

 
 

Sådan foregår det

Da Jørgen Larsen findes død i haveskuret på hans bopæl i det sydøstlige Odense tyder alt på, at han har begået selvmord, og efter kort tids efterforskning afslutter Politiet derfor deres undersøgelser, og arkiverer sagen som selvmord. 
 
Men da der pludselig dukker nye spor op i sagen, må efterforskningen genoptages. For tingene er alligevel ikke så indlysende, som de tog sig ud ved første øjekast, og det viser sig, at der ligger en forbrydelse bag. Men hvem var gerningsmanden og hvad var motivet? Og hvordan hænger det sammen at døren var låst indefra? 
 
Deltagerne kommer til at spille en vigtig brik i opklaringen af forbrydelsen, og bliver opdelt i 3 hold, der arbejder med forskellige aspekter af efterforskningen. Undervejs sker der flere uforudsigelige ting og efterforskningen tager flere drejninger, ligesom tidspres, kommunikation og samarbejde imellem deltagerne spiller en afgørende rolle for at kunne løse sagen.

 

Specialtilpasning

Vi foretager gerne en række justeringer i spillet, så det passer specifikt til jeres virksomhed. Mulighederne er mange: En af de mistænkte kan eksempelvis arbejde hos en af konkurrenterne, jeres virksomhed kan omtales i en række avisartikler, eller virksomhedens produkter kan findes under en ransagning.

 

Anvendelsesmuligheder

Assistancemelding Drab er særlig velegnet som seriøs underholdning, samarbejdsøvelse eller teambuilding. Vores gådespil er udviklet med fleksibilitet for øje, og egner sig derfor til en lang række forskellige arrangementer – fra sommerfesten eller julefrokosten til et seriøst indslag om samarbejde og kommunikation. Spillet tilpasses både deltagerantal og anledning, og kan derfor indgå som et naturligt element i de fleste events og fester.

 

Detektivspillet Assistancemelding Drab er mest velegnet som en oplevelse i dagtimerne, og benyttes som regel i forbindelse med teambuilding til firmaarrangementer eller umiddelbart før en middag.

 

Spillets indhold

Selve spillet består af en stor kasse fyldt med bevismateriale, spor, filmsekvenser, lydfiler, billeder og masser af rekvisitter til at foretage forskellige kriminaltekniske undersøgelser med. Kassen indeholder endvidere et antal radioer, som holdene kan anvende til at kommunikere med hinanden. Spillet er præget af en stor grad af realisme, og deltagerne kommer blandt andet til at arbejde med de metoder Politiet selv anvender i forbindelse med efterforskning af kriminalsager.

 

Spillet kan bestilles både med og uden instruktør. Vi anbefaler dog at bestille med instruktør, da dette giver den bedste oplevelse – og sikrer at spillet gennemføres korrekt.

 

Vælger du at bestille med instruktør, varetager vi hele afviklingen af spillet. Instruktøren kommer klædt som Politibetjent, og vi laver gerne en opstart, hvor betjenten afbryder midt i et møde eller lignende. Langt størstedelen af vores kunder bestiller med instruktør.

 

Vælger du selv at afvikle spillet, medfølger udførlig værtvejledning til hele spillet, og deltagerne introduceres til sagen ved hjælp af en medfølgende filmsekvens, der forklarer deltagerne om deres forestående opgave og strukturerer efterforskningen.

 
 

Spillets formål

 

Formålet med Assistancemelding Drab er at deltagerne…

  • Får nogle sjove og underholdende timer sammen.
  • Får et afbræk i hverdagen og får skabt fornyet energi.
  • Udvikler sig og lærer gennem leg og læring.
  • Oplever betydningen og vigtigheden af at samarbejde og arbejde mod fælles mål.
  • Oplever forskellen på at godt samarbejde - og hvad det vil sige ikke at samarbejde.
  • Drager paralleller til egen hverdag mht. samarbejde og kommunikation.

  • Får en fælles referenceramme og oplevelse, som kan bruges i et eventuelt videre forløb om samarbejde og kommunikation
 

DETEKTIVSPIL – seriøs og kompetencegivende underholdning

Lige så meget som vores gådespil er udviklet som underholdning, er det også konstrueret så deltagernes samarbejds- og kommunikationsevner konstant sættes på prøve og udfordres. Derfor afsluttes aktiviteten som regel med en evaluering af disse kvaliteter, hvilket sikrer det maksimale udbytte af spillet for alle deltagere og teams.

 

Såfremt det ønskes kan der ved hjælp af det medfølgende materiale reflekteres over deltagernes og holdenes indsats, og ved hjælp af en række små perspektiveringsøvelser drages paralleller mellem forløbets indhold og medarbejdernes almindelige arbejdsopgaver. Denne løsning er med til at sikre, at I også efterfølgende får maksimal værdi af spillet – med øget trivsel og motivation som resultat.

 

Alt i alt et underholdende spil, der illustrerer vigtigheden af godt samarbejde i dagligdagen.

 


 

 

Ring 70 227 1-1-2

Vi svarer alle hverdage
- og vil så gerne fortælle dig mere 

Skriv til os

Udfyld vores formular
- og du hører fra os i løbet af få timer 

 

 

 

DINNERGAMES A/S laver Danmarks bedste og mest gennemførte Murder Mystery spil til virksomheder.

DINNERGAMES er et produkt fra:

LykkeCo_logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ANDRE PRODUKTER VI TILBYDER

 

UTRADITIONEL TEAMBUILDING
Charity-teambuilding.com

  PLAY WITH YOUR MIND
Inventorlab.dk

GØR-DET-SELV AKTIVITETER  
Teambuildinginabox.dk 
 

BESØG OS PÅ FACEBOOK

 

KONTAKT OS

 

HVERDAGE KL. 9-15
+45 70 227 1-1-2

VI ER HURTIGE PÅ MAILEN 
mail@lykkeco.dk

SKAL VI DRIKKE KAFFE?
Besøg os
Vi leverer i hele landet! 

 

© Copyright 2007-2017 DINNERGAMES A/S - et produkt fra Lykke & Co. A/S  |  Alle rettigheder forbeholdes