OPKLAR ET RØVERI TIL JERES NÆSTE FIRMAARRANGEMENT
Assistancemelding Røveri


Kan I opklare et røveri?

Kombiner underholdning og teambuilding med virksomhedsspillet Assistancemelding Røveri, hvor deltagerne skal opklare et fiktivt røveri mod en pengetransport.


Vores udfordrende og utraditionelle gådespil kan gennemføres både i dag- og aftentimerne, og egner sig derfor til snart sagt alle tænkelige arrangementer, hvor der er behov for at engagere og motivere deltagerne med en alt andet end traditionel aktivitet.

 

Vi har bred erfaring med at afvikle Assistancemelding Røveri til mange forskellige slags firmaarrangementer, kursusforløb og julefrokoster, og kan skræddersy aktiviteten til mange forskellige deltagerantal og anledninger. 

 

Står i overfor en produktlancering eller handler I blot med fysiske produkter, er der er i Assistancemelding Røveri rigtig gode muligheder for at tilpasse historien, så det er jeres egne produkter, der er blevet stjålet.

 

img_ar

 
 

Korte facts 

 

Underholdning
4-200 deltagere
2,5 time
Dansk eller engelsk
Fra 12.995 kr. ekskl. moms og kørsel

 


Sådan er dette spil

 

Underholdning

rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik
Teambuilding rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik
Konkurrence rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik
Sværhedsgrad rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik

 

Hent produktarK på dansk

 

Hent produktarK på ENGELSk

 

PriseR & UDGAVER

 

BestiL NU

 
 

Sådan foregår det

Deltagerne sidder intetanende midt i et møde, en kop kaffe eller desserten, og pludselig vælter en såret vagt fra en pengetransport ind i lokalet. Han bløder og er tydeligvis såret. Politiet ankommer heldigvis hurtigt til stedet, og det kan hurtigt konkluderes, at pengetransporten har været udsat for røveri for kort tid siden.

 

Deltagerne kommer til at spille en vigtig brik i opklaringen af røveriet, og bliver opdelt i et antal hold, der roterer rundt til en række poster, hvor pengetransporten er én af dem. Rundt på posterne gælder det om at holde øjne og ører åbne – for tingene er nødvendigvis ikke som de tager sig ud for ved første øjekast.

 

Undervejs sker flere uventede ting, og der kommer løbende nye oplysninger til. Hvem røvede pengetransporten – og hvordan?

 

Anvendelsesmuligheder

Assistancemelding Røveri kan gennemføres både i dag- og aftentimerne, og egner sig derfor til de fleste arrangementer. Hele forløbet tager cirka 2,5 timer, og foregår for deltagerne i små hold som skifter mellem forskellige aktiviteter.

Vi har bred erfaring med at anvende spillet til blandt andet kursusforløb, julefrokoster og andre virksomhedsarrangementer, og kan tilpasse konceptet til de fleste anledninger.

 

Spillets indhold

Vi medbringer selvfølgelig selve den røvede pengetransport – som deltagerne kommer til at undersøge for spor og beviser. Endvidere medbringer vi et hav af spændende rekvisitter, som deltagerne skal anvende under efterforskningen.

 

Rekvisitterne er blandt andet touch-screens, forskelligt bevismateriale, lydfiler, filmsekvenser, våben, fingeraftrykskit, online gps-tracking-system, radioer, mistænktes affald, telefonsvarerbeskeder, og en række rekvisitter til at foretage forskellige kriminaltekniske undersøgelser med. Deltagerne kan samtidigt indhente forskellige oplysninger via deres mobiltelefon.

 

Historien er præget af en stor grad af realisme, og deltagerne kommer blandt andet til at arbejde med de metoder Politiet selv anvender i forbindelse med efterforskning af kriminalsager.

Både pengetransportens chauffør og 1 politibetjent deltager undervejs i efterforskningen.

 
 

Spillets formål

 

Formålet med Assistancemelding Røveri er at deltagerne…

  • Får nogle sjove og underholdende timer sammen.
  • Får et afbræk i hverdagen og får skabt fornyet energi.
  • Udvikler sig og lærer gennem leg og læring.
  • Mødes med kollegaer på utraditionel vis.
 
Murder Mystery – meget mere end underholdning
Selvom målet med vores detektivspil først og fremmest er at give alle deltagere en enestående og positiv oplevelse, har spillet også mere kompetencegivende facetter; gåden kan nemlig kun løses ved hjælp af samarbejde og kommunikation på tværs af enkeltpersoner og teams.

 

Ønsker du mere teambuilding og lidt mindre underholdning, anbefaler vi normalvis spillet Assistancemelding Drab.

 


 

 

Ring 70 227 1-1-2

Vi svarer alle hverdage
- og vil så gerne fortælle dig mere 

Skriv til os

Udfyld vores formular
- og du hører fra os i løbet af få timer 

 

 

 

DINNERGAMES A/S laver Danmarks bedste og mest gennemførte Murder Mystery spil til virksomheder.

DINNERGAMES er et produkt fra:

LykkeCo_logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ANDRE PRODUKTER VI TILBYDER

 

UTRADITIONEL TEAMBUILDING
Charity-teambuilding.com

  PLAY WITH YOUR MIND
Inventorlab.dk

GØR-DET-SELV AKTIVITETER  
Teambuildinginabox.dk 
 

BESØG OS PÅ FACEBOOK

 

KONTAKT OS

 

HVERDAGE KL. 9-15
+45 70 227 1-1-2

VI ER HURTIGE PÅ MAILEN 
mail@lykkeco.dk

SKAL VI DRIKKE KAFFE?
Besøg os
Vi leverer i hele landet! 

 

© Copyright 2007-2017 DINNERGAMES A/S - et produkt fra Lykke & Co. A/S  |  Alle rettigheder forbeholdes