NYHED:
Drabsafdelingen


Kan I opklare en mordgåde?

Den vigtigste regel inden for mordefterforskning er, at intet nødvendigvis er, som det tager sig ud for at være. Med vores nye detektivspil Drabsafdelingen får I mulighed for at opleve netop det, til jeres næste firmaarrangement, når der pludselig bliver begået et mystisk mord – lige der hvor deltagerne befinder sig.

 

Drabsafdelingen er vores nyeste gådespil, hvor handlingen kredser omkring en realistisk mordefterforskning. Deltagerne inddeles i hold, og skal ved hjælp af kommunikation, samarbejde og snilde være med til at opklare den mystiske mordgåde.

Hvis det ønskes, kan vi drage paralleller mellem forløbet og medarbejdernes daglige arbejdsopgaver, og sikrer dermed det fulde udbytte af aktiviteten – og en oplevelse som sent vil blive glemt.

 

img_da

 
 

Korte facts 

 

Underholdning
4-80 deltagere pr. spil | op til 500 deltagere
2 timer
Dansk eller engelsk
Fra 12.995 kr. ekskl. moms og kørsel

 


Sådan er dette spil

 

Underholdning

rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik
Teambuilding rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik
Konkurrence rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik
Sværhedsgrad rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik  rod_prik

 

Hent produktarK På dansk

 

Hent produktarK På ENGELSk

 

PriseR & UDGAVER

 

BestiL NU

 
 

Sådan foregår det

Deltagerne sidder intetanende midt i et møde, en kop kaffe eller desserten, og bliver pludselig afbrudt af Politiet… Der er sket et mord på stedet – og det kan hurtigt konstateres at afdøde er Arne Nielsen fra vagtfirmaet “DG Security”. Under hans rundering på stedet har han tilsyneladende overrasket en indbrudstyv. Det er kommet til håndgemæng og afdøde er blevet skudt.

 

Deltagerne kommer til at spille en vigtig brik i opklaringen af sagen, og bliver opdelt i et antal hold, der roterer rundt til fire forskellige poster. Deltagerne skal blandt andet undersøge gerningsstedet og tale med retsmedicineren, men skal også, på nogle af posterne, arbejde på egen hånd.

Rundt på posterne gælder det om at holde øjne og ører åbne for der er mange oplysninger i sagen. Både en retsmediciner og en politibetjent deltager undervejs i efterforskningen. Der kommer løbende nye oplysninger til, og brikkerne begynder langsomt at falde på plads. Eller gør de? For intet er nødvendigvis som det tager sig ud for at være…

 

Anvendelsesmuligheder

Detektivspillet Drabsafdelingen kan gennemføres både i dag- og aftentimerne, og egner sig derfor til de fleste arrangementer. Hele forløbet tager cirka to timer, og foregår for deltagerne i små hold som skifter mellem forskellige aktiviteter. Vi har bred erfaring med at anvende gådespillet blandt andet til kursusforløb, julefrokoster og andre virksomhedsarrangementer, og kan tilpasse konceptet til de fleste anledninger.
 
Spillets indhold
Udover vores to aktører medbringer vi masser af spændende rekvisitter, som deltagerne skal anvende under efterforskningen. Rekvisitterne er blandt andet touch-screens, forskelligt bevismateriale, lydfiler og telefonsvarerbeskeder, våben, fingeraftrykskit, walkie-talkier, affald fra de mistænkte og en række rekvisitter til at foretage forskellige kriminaltekniske undersøgelser med.


Vi medbringer sågar en bil, som på mystisk vis holder parkeret tæt på stedet. Mon alle spotter bilen og indeholder den nogle interessante oplysninger?

Deltagerne kan i løbet af efterforskningen bruge deres mobiltelefon flere steder – og blandt andet indhente en række forskellige registeroplysninger.

 
 

Spillets formål

 

Formålet med DRABSAFDELINGEN er at deltagerne…

  • Får nogle sjove og underholdende timer sammen.
  • Får et afbræk i hverdagen og får skabt fornyet energi.
  • Udvikler sig og lærer gennem leg og læring.
  • Mødes med kollegaer på utraditionel vis.
 

Detektivspil – underholdning, samarbejde og meget mere

Det primære mål med virksomhedsspillet Drabsafdelingen er naturligvis at give alle deltagere en overraskende, spændende og unik oplevelse, men spillet er samtidig konstrueret til at udfordre deltagerne i deres samarbejds- og kommunikationsevner. Det betyder at spillets indbyggede konflikter og opgaver kan tages med og bruges i dagligdagen, hvor behovet for klar kommunikation og teamudvikling er større end nogensinde før.
 

Hvis det ønskes kan forløbet udvides med en efterfølgende gennemgang, hvor de enkelte hold ved hjælp af enkle perspektiverings- og sammenligningsøvelser kan evaluere deres indsats og få størst muligt udbytte af det fremadrettet.


Drabsafdelingen er først og fremmest en underholdende aktivitet, men rummer også en række helt afgørende kompetencegivende facetter. Vi anbefaler derfor netop dette spil til alle virksomheder, der ønsker at styrke deres medarbejderes færdigheder gennem en interessant og udfordrende aktivitet.


Ønsker du mere teambuilding og lidt mindre underholdning, anbefaler vi normalvis spillet Assistancemelding Drab.

 


 

 

Ring 70 227 1-1-2

Vi svarer alle hverdage
- og vil så gerne fortælle dig mere 

Skriv til os

Udfyld vores formular
- og du hører fra os i løbet af få timer 

 

 

 

DINNERGAMES A/S laver Danmarks bedste og mest gennemførte Murder Mystery spil til virksomheder.

DINNERGAMES er et produkt fra:

LykkeCo_logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ANDRE PRODUKTER VI TILBYDER

 

UTRADITIONEL TEAMBUILDING
Charity-teambuilding.com

  PLAY WITH YOUR MIND
Inventorlab.dk

GØR-DET-SELV AKTIVITETER  
Teambuildinginabox.dk 
 

BESØG OS PÅ FACEBOOK

 

KONTAKT OS

 

HVERDAGE KL. 9-15
+45 70 227 1-1-2

VI ER HURTIGE PÅ MAILEN 
mail@lykkeco.dk

SKAL VI DRIKKE KAFFE?
Besøg os
Vi leverer i hele landet! 

 

© Copyright 2007-2017 DINNERGAMES A/S - et produkt fra Lykke & Co. A/S  |  Alle rettigheder forbeholdes