Foredrag


Kombiner vores spil med et spændende foredrag

I samarbejde med Art People |Foredrag giver vi dig mulighed for at kombinere vores spil med et spændende foredrag.

 

Start f.eks. arrangementet med et foredrag af en pensioneret betjent, der fortæller om mordopklaring i virkelighedens verden. I slutningen af foredraget kommer vores aktører og afbryder - der er sket et mord på stedet - og snart bliver I alle involveret i efterforskningen. 

 

Eller hør en Kunstekspert fortælle om kunsttyverier og kunstrøverier - og pludselig står I selv midt i opklaringen af et kompliceret røveri...  

 

Eller start med et foredrag fra en løgnekspert, der fortæller om hvordan man spotter en løgner. Viden I får brug for i forbindelse med afhøringen af en af vores mistænkte...

 

Vi kan blandt andet anbefale:

  • Kurt Kragh
  • Sara Blædel 
  • Frank Jensen
  • Camilla Stockmann
  • Hans Jørgen Bonnichsen
  • Merete Stagetorn
  • Michael Sjøberg
  • Jørn Moos

Læs mere om foredragsholderne herunder - og kontakt os gerne for en snak om mulighederne og pris.

 
 

Eksempel på program 

Kl. 14.00 - 15.30

Foredrag / indlæg ved en af de nævnte foredragsholdere.

 

Kl. 15.30

Vi kommer og afbryder foredragsholderen... 
Der er sket et mord eller røveri - og snart bliver I involveret i efterforskningen.

 

Kl. 15.30 - 17.30

Spillet Drabsafdelingen, Assistancemelding Røveri eller Assistancemelding Drab, afhængigt af foredragsholderens emne.

 Kurt Kragh

Min tid i rejseholdet

Kurt Kragh er tidligere kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet. I de 27 år, han var ansat, var han efterforsker på nogle af de mest omtalte drabssager her og i udlandet. Sideløbende har han undervist på Politiskolen og i PET i bl.a. i afhøringsteknik og gerningsmandsprofilering. Efter pensioneringen i 2010 har Kurt Kragh holdt mange foredrag om sit liv som drabsefterforsker og har desuden været medforfatter på lærebogen "Viden om drab".

Kurt Kragh har også været konsulent på tv- serien Rejseholdet. Kurt Kragh er en af de helt centrale figurer i Rejseholdets historie de sidste 30 år. Han har stået i spidsen for efterforskningen i en lang række opsigtsvækkende og tunge drabssager i både Danmark og i udlandet. Foredraget er basseret på bogen "At tænke som en morder" og Kurt Kragh om det omfattende efterforskningsarbejde i en række udvalgte sager.


Sara Blædel

Kvinden de meldte savnet

Sara Blædel er journalist og debuterede i 2004 som forfatter med "Grønt støv", den første af en række bestsellere om kriminalassistent Louise Rick fra Drabsafdelingen på Københavns Politigård. Siden er serien vokset til i alt 9 bøger, og Sara Blædel er hele fire gange blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter.

 

Bogen "Kvinden de meldte savnet" er den niende krimi om Louise Rick. Bøgerne er solgt i mere end 1,7 millioner eksemplarer. De kan alle læses uafhængigt af hinanden, og serien er under udgivelse i 23 lande.Frank Jensen

Den hemmelige tjeneste - PET

Frank Jensen er tidligere operativ chef i PET. Han blev ansat i politiet i 1972, og frem til ansættelsen i PET i 1981 arbejdede han bl.a. som hemmelig agent i Københavns Politis narkoafdeling. Frank Jensen blev pensioneret i 2012.  

Hovedvægten i foredraget vil blive lagt på terrorisme, som det mest aktuelle emne, hvor det også vil blive forklaret, hvorfor Danmark blev et egentligt strategisk mål for Al-Qaeda på linje med USA og Storbritannien. Frank Jensen vil desuden komme ind på den truslen fra Islamisk Stat og fra de unge, der vender tilbage til Danmark efter at have deltaget i kampen i Syrien og ikke mindst de ekstremistiske bagmænd, der står i skyggen bag dem. 

 Camilla Stockmann

Kunstmysterier og årtiers forbrydelser

 

Camilla Stockmann, dansk journalist og forfatter. Stockmann har studeret litteraturhistorie ved Aarhus Universitet, og blev i 2000 cand.mag. i moderne kultur på specialet Sku' det være kunst? Avantgardekunstens mulighedsrum i samtidens Danmark diagnosticeret gennem tre kunstskandaler i 1994.

Hun har arbejdet som klummeskribent ved Eurowoman, som redaktør for Politikens kulturredaktion iBYEN og har siden været fast kulturreporter på Politikens kulturredaktion. 


Foredraget byder på fortællinger om årtiers kunsttyverier og mysterier fra historien om millionbedraget omkring Ellekilde Auktionshus’ salg af enkefru Meyers maleri - over manden de kaldte kunsttyv, Jan Pelle - til berygtede store museumsrøverier i både Athen, Belgien, Rotterdam, plyndringen af kulturarven i Syrien og mange andre verdensomspændende kunstforbrydelser i nyere tid.Hans Jørgen Bonnichsen

Frygt og fornuft i terrorens tidsalder

 

Hans Jørgen Bonnichsen er pensioneret chefkriminalinspektør og tidligere operative leder af Politiets Efterretningstjeneste, PET.  Han er i dag forfatter, foredragsholder og rådgiver. Han er flittigt brugt af medierne, og er TV-avisens efterretningsekspert, hvor hans rolige og fattede kommentarer, har gjort indtryk. Han har afhørt spioner, mordere og mistænkte terrorister og anholdt egne kolleger. Han har været det ”værste sted på jorden” Guantanamobasen, og har i to årtier rejst med kufferten i hånden rundt i hele Danmark, som opdager på Rigspolitiets Rejsehold.

 

Bonnichsen beretter, hvordan man med fornuften i behold håndterer en terrortrussel. Hvad gør politiet og efterretningsfolkene? Hvilke muligheder har en virksomhed for at håndtere terrortruslen og begrænse dens følger?Merethe Stagetorn

Jeg har ikke noget til gode hos Vorherre


Merethe Stagetorn var forsvarer i Tvindsagen og har blandt andet repræsenteret Mogens Glistrup, Bo Hamburger og Peter Brixtofte. Er gift med advokat Ove Stagetorn, som hun har to børn med.

I dette foredrag ser Merethe Stagetorn tilbage. På forholdet til faren, som hun beskriver som et åbent sår i sit liv. På sin egen familie, som hun i dag har samlet om sig i en ejendom i Store Strandstræde i København og på en karriere de færreste turde hverken udleve eller håbe på. Og på Ove, der var og er hendes livs kærlighed, selv om han siden 2011 har siddet i kørestol og ikke længere er til stede.

 

 

 

 

Michael Sjøberg

Lyver du? Spot en løgner

Michael Sjøberg har siden 1999 beskæftiget sig professionelt med krisekommunikation og kulturelt betinget konfliktløsning. Michael har været med til at grundlægge og implementere Forsvarets gidselhåndteringskoncept, hvor han bl.a. har undervist instruktører og specialenheder i kropssprogsanalyse. Han er samtidigt uddannet gidselforhandler hos New Scotland Yard. 

Når hjernen lyver, afslører kroppen os. Det gælder for alle mennesker, også for den anklagede i retssalen og for den benhårde forhandler på den anden side af forhandlingsbordet. Når hjernen konstruerer løgne, opfører menneskets krop og talesprog sig anderledes, end når vi blot husker og genfortæller et minde. 

Foredraget giver deltagerne en unik viden om kropssproget, som de kan bruge direkte i deres daglige arbejde - til at opdage løgne, tvivl eller usandheder hos andre mennesker, f.eks. under møder eller i forbindelse med forhandlinger.  

 

Jørn Moos

Blekingegadebetjenten

Foredrag ved Jørn Moos om mordopklaring i virkelighedens verden, hans tid som efterforskningsleder på Blekingegadesagen m.m.f

 

Læs meget mere om mulighederne med Jørn Moos her

 

 

 

 

 

 

DINNERGAMES A/S laver Danmarks bedste og mest gennemførte Murder Mystery spil til virksomheder.

DINNERGAMES er et produkt fra:

LykkeCo_logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ANDRE PRODUKTER VI TILBYDER

 

UTRADITIONEL TEAMBUILDING
Charity-teambuilding.com

  PLAY WITH YOUR MIND
Inventorlab.dk

GØR-DET-SELV AKTIVITETER  
Teambuildinginabox.dk 
 

BESØG OS PÅ FACEBOOK

 

KONTAKT OS

 

HVERDAGE KL. 9-15
+45 70 227 1-1-2

VI ER HURTIGE PÅ MAILEN 
mail@lykkeco.dk

SKAL VI DRIKKE KAFFE?
Besøg os
Vi leverer i hele landet! 

 

© Copyright 2007-2017 DINNERGAMES A/S - et produkt fra Lykke & Co. A/S  |  Alle rettigheder forbeholdes