Ledige jobs


Spil-, event- og teambuildinginstruktører søges (deltid)

 

Lykke & Co. A/S søger flere instruktører, der skal varetage afviklingen af virksomhedsspil for kunder i hele landet. 

 

Jobbet

Som instruktør afvikler og faciliterer du vores forskellige virksomhedsspil – enten på egen hånd eller i samarbejde med én eller flere kollegaer. Spillene gennemføres i virksomhedens egne lokaler, på hoteller, konferencecentre eller lignende. 

Alle arrangementer starter (og slutter) på vores kontor i Odense. Her pakkes bilen – og der køres herefter ud til kunden. Ved ankomst hos kunden opstilles forskellige rekvisitter m.m. – alt afhængigt af, hvilket spil der er tale om.  

Vi tilbyder flere forskellige spil - f.eks. et hvor deltagerne skal være med til at opklare et fiktivt mord begået på lokationen. Deltagerne er som led i efterforskningen rundt på forskellige stationer, taler med retsmedicineren, besøger gerningsstedet osv. Til nogle spil skal man derfor udklædes som f.eks.retsmediciner. 

Efter spillet er slut, pakkes der sammen igen - og der køres tilbage til kontoret. Selve spillene har typisk en varighed på ca. 2 timer, men da der ofte er en del opstilling, sammenpakning og kørsel ifbm. arrangementerne, er vagterne ofte af ca. 8 timers varighed. 

Jobbet som instruktør har skiftende arbejdstider fra uge til uge og måned til måned. Vagterne kan være placeret både morgen, eftermiddag og aften. Vagterne ligger primært i hverdagene og især torsdage/fredage. Der vil dog også være mulighed for vagter i weekenderne. Jobbet er derfor særligt velegnet som studie- eller deltidsjob. Vi har arrangementer hele året, men højsæsonen er maj-juni og august-december.   

Du får et sjovt og anderledes arbejde med frihed under ansvar – og hvor du får masser af gode og sjove oplevelser med i bagagen. Du kommer samtidigt til at møde deltagere fra vidt forskellige virksomheder - og på alle niveauer i organisationen.

 

 

Om dig
Vi leder efter instruktører der:

  • Kan arbejde både hverdage og weekender, og som gerne vil arbejde når andre har fri - f.eks. en fredag eftermiddag / aften.
  • Elsker at tale i store forsamlinger, “være på” og er præsentable.
  • Godt kan lide varierende arbejdstider.
  • Er udadvendte, engagerede, ansvarsbevidste, har god fysisk og et godt humør.
  • Er gode til at formulere sig mundtligt - og kan tale med kunder på mange niveauer. Det er samtidigt en fordel, hvis du taler engelsk.
  • Gerne er bosiddende i Odense eller omegn.
  • Har kørekort B, egen bil er dog ikke et krav.

 

Din ansøgning

Kan du se dig selv i jobbet som instruktør, og vil du være med til at give vores kunder gode oplevelser, så send din ansøgning og billede til marianne@lykkeco.dk.

 

Send den gerne hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne og afholder samtaler løbende. Udvalgte kandidater fra samtalerne vil blive inviteret til introduktionsdag, hvor man blandt andet præsenteres for nogle af de spil vi laver. 

Har du spørgsmål kan du kontakte Dennis Lykke på dennis@lykkeco.dk.
Vi glæder os meget til at læse din ansøgning!

 

 

Ansættelsesvilkår

Løn: Timeløn + tillæg pr. arrangement du deltager i.


Hos Lykke & Co. A/S udvikler og gennemfører vi en række forskellige spil og underholdende teambuildingaktiviteter under forskellige navne. Vi er særligt kendt for vores koncept DINNERGAMES, hvor vi tilbyder en række spil, hvor deltagerne skal opklare fiktive kriminalsager. Læs mere om spillene på www.lykkeco.dk. 

Vi laver ca. 300 arrangementer årligt – og har mange af landets største virksomheder på kundelisten. Vi laver arrangementer for alt fra 4 og op til 500 deltagere. De fleste af vores spil tilbydes både på dansk og engelsk. 

Vi har eksisteret siden 2007. Vi har til huse i det sydøstlige Odense. Vi er til dagligt 4 fastansatte og ca. 18 deltidsansatte instruktører, der afvikler arrangementerne.

 

 
 

Har du spørgsmål?

 

Har du spørgsmål kan du kontakte Dennis Lykke på dennis@lykkeco.dk

 

 

DINNERGAMES A/S laver Danmarks bedste og mest gennemførte Murder Mystery spil til virksomheder.

DINNERGAMES er et produkt fra:

LykkeCo_logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ANDRE PRODUKTER VI TILBYDER

 

UTRADITIONEL TEAMBUILDING
Charity-teambuilding.com

  PLAY WITH YOUR MIND
Inventorlab.dk

GØR-DET-SELV AKTIVITETER  
Teambuildinginabox.dk 
 

BESØG OS PÅ FACEBOOK

 

KONTAKT OS

 

HVERDAGE KL. 9-15
+45 70 227 1-1-2

VI ER HURTIGE PÅ MAILEN 
mail@lykkeco.dk

SKAL VI DRIKKE KAFFE?
Besøg os
Vi leverer i hele landet! 

 

© Copyright 2007-2017 DINNERGAMES A/S - et produkt fra Lykke & Co. A/S  |  Alle rettigheder forbeholdes